Alcaldia

Xavier Camps i Comas

Alcalde de Palau de Santa Eulàlia


Bentrobades totes les persones del nostre poble,

Palau de Santa Eulàlia amb els seus nuclis de Santulària, Palau, Estanyet i els masos aporten diversitat i riquesa, a un municipi de dimensions acurades ubicat en mig dels Terraprims.

La gent del municipi fa que el poble sigui generós i acollidor per a totes les persones que hi viuen o que ens visiten on la convivència i l’esperit de col·lectivitat ha de prevaldre.

Els ajuntaments petits intentem planificar el seu present i futur recordant d’on venim. És per això que la dinamització cultural, social i l’atenció a les persones són tant importants i necessàries per a nosaltres.

Vetllar pel futur del nostre poble, passa per poder tenir els màxims serveis possibles com són l’escola, la llar d’infants, el consultori mèdic, telecomunicacions adequades, transport ajustat a les necessitats, habitatge… Molts d’aquests reptes ja els hem assolit i d’altres hi estem treballant.

La gestió pública des de petites dimensions econòmiques és complicada, però a l’hora proposa reptes interessants d’assumir i només amb la col·laboració tècnica des de l’Ajuntament i ciutadana des dels carrers del poble serem capaços d’assolir fites complexes.

Un poble ha de ser poble, i treballarem perquè sigui així, amb tots els serveis i sobretot amb el futur assegurat. Cuidant a la gent gran i apostant pel jovent sense oblidar la resta. Mancomunant serveis, unint esforços i treballant en xarxa perquè entre tota la gent que hi cregui hi pugui ser perquè sumant és la manera de poder assolir els objectius.

Tanmateix, el poble serà poble si treballem per la sostenibilitat energètica, sostenibilitat mediambiental, el manteniment del patrimoni, la igualtat i equitat entre les persones, … que és responsabilitat de tothom.

Per això convido a qualsevulla persona que vulgui participar, aportar, construir, debatre, suggerir, … a què ho faci sense dilació pel bé del municipi. Perquè Palau de Santa Eulàlia el fem entre totes les persones.

Moltes gràcies i Visca Palau de Santa Eulàlia!

Xavier Camps i Comas

Alcalde de Palau de Santa Eulàlia