Procés d’elaboració del Pla Local d’Habitatge 2020-2030

L’Ajuntament de Palau de Santa Eulàlia, amb el suport de la Diputació de Girona, està duent a terme la redacció del Pla local d’habitatge (PLH) del municipi, amb el qual es pretén observar l’estat actual de l’habitatge al poble i planificar les polítiques locals que s’han de desenvolupar els propers anys.

Alhora, l’Ajuntament ha posat en marxa un procés participatiu per recollir les visions de la ciutadania sobre diferents aspectes relacionats amb l’habitatge. Per això ha organitzat dues sessions participatives i ha dissenyat aquest qüestionari que pretén arribar al màxim nombre de persones.

El procés participatiu permetrà reflexionar, debatre, compartir i enriquir propostes de futur que determinaran els compromisos municipals.

Com es pot participar?

Els veïns i veïnes de Palau de Santa Eulàlia podrà participar responent un qüestionari i assistint a les sessions de debat programades per reflexionar sobre l’habitatge al poble:

  • Sessió informativa i participativa 1 “Quins són els principals reptes de l’habitatge al poble?” 25/09/2020
  • Sessió participativa 2 “Com donem resposta als reptes de l’habitatge?” 2/10/2020
  • Qüestionari web. Del 26/09/2020 a 9/10/2020

Una vegada finalitzat el període de debat, es farà una reunió amb l’equip de govern i amb personal tècnic per analitzar i validar les propostes de la ciutadania.

L’informe del procés participatiu, amb el recull de les aportacions individuals via formulari i les conclusions dels debats ciutadans, es publicarà a la pàgina web de l’Ajuntament. L’informe també explicarà quines propostes s’han incorporat en el Pla Local d’Habitatge.

Documents relacionats:


Vídeo procés participatiu PLH Palau Santa Eulàlia